dijous, 28 de març de 2013

UNA VISITA MOLT ESPECIAL...
AHIR EN PAU ENS VA DUR UNA CAPSA PLENA DE CARAGOLS. HA ESTAT TOOT UN ACONTEIXEMENT I TOTES LES RATAPINYADES HAN DISFRUTAT D'AQUESTA VISITA.

 

diumenge, 24 de març de 2013

LA PASQUA MÉS DOLÇA 

ÉS TEMPS DE PANADES, ROBIOLS I CRESPELLS. I LES RATAPINYADES NO ENS PODÍEM QUEDAR ENGUANY SENSE FER AQUEST DOLÇ MALLORQUÍ. AQUÍ TENIU LA RECEPTA PER SI VOLEU FER-LA A CASA:
 -300g DE SAÏM
-300g DE SUCRE
-UN TASSÓ DE SUC DE TARONJA
-UN TASSÓ D'OLI
-3 VERMELLS D'OU
-PELL DE LLIMONA RALLADA
-1 Kg DE FARINA (aprox)   
I AIXÍ HO VÀREM FER NOSALTRES: 


MOLTS D'ANYS!!!
DIJOUS PASSAT VÀREM CEL·LEBRAR ELS ANIVERSARIS DEL MES DE MARÇ. EN VÍCTOR I N'AITOR JA TENEN UN ANYET MÉS...QUÉ GRANS QUE TORNEN!
VA SER UNA FESTA BEN DIVERTIDA I NO VA FALTAR DE RES: UNA SÚPERTARTA ABM UNA RATAPINYADA I TOT, GLOBUS, LLEPOLIES...


   

dilluns, 18 de març de 2013

SESSIÓ DE PSICOMOTRICITAT
CADA DILLUNS LES RATAPINYADES VENEN EMOCIONADES PERQUE SABEN QUE ELS TOCA FER PSICOMOTRICITAT. SI FOS PER ELLS  EN TENDRIEN CADA DIA! DESPRÉS DE LLEVAR-SE SABATES I POSAR-SE ELS CALCETINS COMENÇA EL RITUAL D'ENTRADA. ENS SALUDAM, FEIM ALGUN JOC I REPASSAM LES NORMES I JA ESTAN PREPARADES PER FICAR-SE DE PLE EN EL JOC. PUJAR, BOTAR, CÓRRER...COMPARTIR EL JOC AMB ELS AMICS ,SOLUCIONAR ELS CONFLICTES QUE SORGEIXEN, POSAR A PROVA ELS NOSTRES LÍMITS I SUPERAR-SE...SÓN ALGUNES DE LES COSES QUE ENS TROBAM A CADA SESSIÓ. PODEU VEURE ALGUNS DELS NOSTRES MOMENTS. ANIRÉ PENJANT MÉS FOTOGRAFIES D'AQUÍ A FINAL DE CURS.
 


dimecres, 6 de març de 2013

BINGO!
AVUI LES RATAPINYADES HEM JUGAT A BINGO DE LLETRES I ENS HA ENCANTAT!!! 
UNA FORMA DIVERTIDA DE TREBALLAR L'ATENCIÓ I D'AMPLIAR LES LLETRES QUE CONEIXEM...