dimecres, 26 de març de 2014

QUÈ ESTARAN TRAMANT?
AQUESTES SETMANES ESTAM IMMERSOS EN UN NOU "PROJECTE"...D'AQUÍ POC SABREU DE QUÈ ES TRACTA:


 

dimecres, 19 de març de 2014

SORTIDA

"TEATRE DE LA FANTASIA"
HEM SORTIT DE L'ECOLA PER ANAR AL TEATRE "CATALINA VALLS" ON HEM RIGUT, ENS HEM SORPRÈS I HEM PARTICIPAT EN L'OBRA D' ESTUDI ZERO.
AQUÍ TENIU ALGUNES IMATGES: 

dimecres, 12 de març de 2014

PROJECTE: ELS GRUMERS

COMENÇAM A ACABAR EL NOSTRE PROJECTE D'AULA

JA DUIM UNS MESOS TREBALLANT EL TEMA DE LES MEDUSES. DURANT AQUEST TEMPS ENS HAN ANAT SORGINT DUBTES, PREGUNTES I QÜESTIONS SOBRE AQUEST TEMA QUE ELS INFANTS HAN ANAT CONTESTANT FINS CONSTRUIR ENTRE TOTS AQUESTS APRENENTATGES. 
AQUESTES SÓN LES PRIMERES CONCLUSIONS DEL QUE HEM APRÈS:

LA TAPA DEL NOSTRE PROJECTE
PER FER-LA HEM UTILITZAT UNA TÈCNICA QUE ENS HA AGRADAT MOLT. VÀREM PINTAR DE COLORS DIFERENTS UNA CARTOLINA BLANCA AMB CERES(IMPORTANT QUE SIGUI AMB CERES PER QUE FUNCIONI), QUANTS MÉS COLORS MILLOR, I DESPRÉS APLICAM UNA CAPA DE TÉMPERA NEGRA DAMUNT DE LA CARTOLINA QUE HEM PINTAT. UNA VEGADA S'HA EIXUGAT NOMÉS QUEDA DIBUIXAR FENT SERVIR UN PUNXÓ. EL TEMA PROPOSAT EREN ELS GRUMERS. AQUÍ TENIU UN TASTET. ESPER QUE US AGRADIN!


  

 

dimecres, 5 de març de 2014

TENYIM AIGUA I PAPER
PER FER AQUESTA TÈCNICA NECESSITAREU AIGUA I PAPER PINOTXO DE DIFERENTS COLORS. NOMÉS HEU DE MESCLAR-LOS I DEIXAR UNA ESTONA A QUE L'AIGUA QUEDI TENYIDA. DESPRÉS AQUESTA TINTA CASOLANA LA PODEU FER SERVIR PER DIBUIXAR I PINTAR. NOSALTRES HEM TENYIT FILTRES DE CAFÈ PER FER GRUMERS.

 
 
JUGAM AMB VOLUMS
LA SETMANA PASSADA EXPERIMENTÀREM AMB EL COLLAGE PERÒ ENLLOC DE LIMITAR-NOS A AFERRAR TIRES DE COLORS VÀREM DONAR-LES VOLUM I FORMA. I ENS HEM DIVERTIT MOLT JUGANT AMB SES POSSIBILITATS DEL PAPER...AQUÍ TENIU UN MURAL BEN FESTIU! 

dilluns, 3 de març de 2014

CARNAVAL
LA SETMANA PASSADA CELEBRÀREM EL CARNAVAL A L'AINA MOLL I MARQUÈS I VÀREM PODER DESFILAR AMB LES DISFRESSES DE GRUMER.